Студентська Рада ХНУ звітує

1548

Про важливі події у житті студентського самоврядування. У Хмельницькому національному університеті відбулася конференція студентів. Очільниця Студради закладу та голови Студентських рад факультетів підбили підсумки за поточний навчальний рік. Понад три сотні делегатів затвердили звіти роботи та одноголосно підтримали кошторис на наступний період. Разом з тим, говорили про майбутні вибори до органів студентського самоврядування університету.

У Хмельницькому національному університеті відбулася конференція студентів. Традиційно, делегати усіх факультетів, а це понад три сотні молодих людей, говорили про важливі події у житті студентського самоврядування. Разом з тим, Анастасія Козак, очільниця Студентської ради, прозвітувала, куди пішла кожна копійка кошторису.

Найбільш відомий – це «Вуличний кінотеатр». Окрім того, у ХНУ був туристичний місяць, стартувала реформа студентського самоврядування. Наразі Студрада закладу – автор двох всеукраїнських рекордів. Разом з тим, у виші започаткували власний бренд.

Окрім звіту, Анастасія Козак представила кошторис видатків на наступний навчальний рік та розповіла, якою бачить роботу Студради майбутньої каденції.

Для активного дозвілля студентів Студрада влаштовуватиме тематичні вечірки та перегляди фільмів, а ось для обміну досвідом – різноманітні форуми. Також у виші планують започаткувати свою «Лігу Сміху» або ж «Містера та Міс». Разом з тим, Анастасія Козак більше не очолюватиме студентський осередок, свої дві каденції вона чесно відпрацювала, тепер – дорогу молодим.

Нового очільника Студради ХНУ отримає через два тижні, адже саме шостого грудня у виші пройдуть вибори до органів студентського самоврядування.

 

" " " "