Створення посібника для майбутніх лідерів.

1043

До Хмельницького національного університету завітали представники студентського самоврядування із 14 областей України.  Разом із хмельничанами вони хочуть розробити посібник для студентів першого, другого курсу, які очолять органи студентського самоврядування.  На сторінках посібника розмістяться поради, які допоможуть не гаяти часу і стануть настільною книгою кожного майбутнього лідера. 

На базі Хмельницького національного університету учасники розробляли методичний посібник для лідерів та активістів студентського самоврядування. На сторінках майбутнього підручника першокурсники із усіх вищих навчальних закладах України знайдуть поради, як організувати студентське самоврядування.

Впродовж трьох днів студенти відвідали тренінги та семінари, спрямовані на розвиток власних лідерських якостей, обмінялися практичними уміннями та навичками. А весь здобутий досвід учасники привезуть до своїх навчальних закладів.

Ідея створення методичного посібника для першокурсників з’явилася близько п’яти років. І  вже цієї осені вийде відпрацьований варіант у друкованому та електронному вигляді.

Лідер хмельницького самоврядування Анастасія переконана, новий посібник буде більш змістовний та розгорнутий. До його створення долучилося 33 вищих навчальних заклади України.

 

" " " "