Сучасний ЦНАП – для обслуговування жителів громади

1305

Європейські послуги – у центрі громади на Хмельниччині. Вже понаддва роки у Полонному діє сучасний ЦНАП. Його послугами уже скористалось більше як 50 тисяч подолян. Обладнане приміщення сучасною технікою та зручним заїздом для людей з особливими потребами.

Скляні стіни, система рекуперації, енергоощадна система опалення – ЦНАП у Полоннномувідкрили понаддва роки тому.Громада ризикнула подати заявку у 2016 на участь у проєкті програми «U-LEAD з Європою» – і не прогадала. Вже через рік вона увійшла до переліку громад – претендентів на фінансування будівництва. А от благоустроєм території займалась сама громада – на її облаштування з місцевого бюджету витратили 200 тисяч гривень.

З квітня 2018 року жителі ОТГ і не тільки отрималипонад 55 тисяч послуг.Перелік їх з часу відкриття у ЦНАПі збільшили – із 167 до 199. Працює тут 12 адмінстраторів, приміщення обладнано дитячим куточком та пандусами. Максимальна зручність, мінімальні ризики корупційної складової – саме так тут  обслуговують усіх відвідувачів.

В ЦНАПі можна подати заявку на отримання паспорта, довідки чи зареєструвати місце проживання – усе максимально швидко, кажуть спеціалісти.

Ефективну роботу установи вже оцінили жителі громади. Адже щодня спеціалісти обслуговують десятки відвідувачів.

Під час карантинних заходів громада шукає методи, як максимально наблизити послуги до людей та мінімізувати соціальні контакти.

" " " "