Суд обрав запобіжний захід вбивці священника в Летичівському районі, – деталі

Наразі слідчі дії все ще тривають

1267

Після низки проведених слідчих заходів, прокуратура Хмельницької області добилася того, щоб чоловікові, котрій вбив священика у Летичівському районі, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельниччини.

25 липня цього року в деревах біля автобусної зупинки в селі Лісо-Березівка Летичівського району було знайдено понівечене тіло чоловіка. В ході слідства була встановлена особа загиблого. Ним виявився 36-річний священнослужитель із  Закарпатської області. Згодом слідство, крок за кроком, вийшло на підозрюваного, який міг це скоїти.

Було встановлено, що 28-річний житель Донеччини напав на служителя церкви, коли той зупинився за власними потребами біля автобусної зупинки. Він перебував за кермом автомобіля марки Volkswagen Golf. Зловмисник наніс священнику смертельні травми з однією метою – щоб заволодіти його майном. Нападник відтягнув його тіло у кущі неподалік від зупинки, а потім сів за кермо його автомобіля і втік з місця події.

Зловмисника розшукали на території Донецької області. В ході обшуків у нього вдома були знайдені особисті речі жертви, що в подальшому стало основним доказом його вини.

Читайте також: Моторошне вбивство на Хмельниччині: батька вбили на очах у дитини

Наразі слідчі дії тривають. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  При цьому йому інкримінують 2 статті – “Умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів” та “Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого”. Санкція цих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або ж довічного ув’язнення.

" " " "