Суд у Полонному призначив покарання за п’яне вбивство

57-річний убивця намагався відвести від себе підозри

1584

У Полонному районний суд визнав винним в убивстві чоловіка його товариша по чарці та призначив йому покарання, інформує прес-служба обласної поліції.

Подія, що призвела до смерті одного з товаришів по чарці, сталася 4 листопада минулого року в селі Микулин Полонського району. Двоє чоловіків чаркували в одного з них удома. Коли обоє вже були добряче під градусом, між ними спалахнула сварка, яка швидко перейшла у бійку.

57-річний гість виявився сильнішим за 60-літнього господаря хати. Гість заходився гамселити чоловіка по тулубу і голові, аж поки той не стих. Побачивши, що його опонент не подає ознак життя, гість перелякався та вирішив замести сліди.

Він прийшов до сестри потерпілого та заявив, що завітав до її брата в гості і вивив там його непритомного із численними травмами.  Сестра негайно викликала поліцію.

Читайте також: Вбивство у Красилівському районі: хто приховав правду

Підозра слідства відразу впала на приятеля убитого. Але той свою причетність до вбивства усіляко заперечував. Однак поліцейські примітили на одязі чоловіка затерті свіжі плями крові. Отож, під тиском беззаперечних доказів, йому все-таки довелося зізнатися в скоєному.

Розглянувши цю справу. Полонський районний суд засудив убивцю до 8 років позбавлення волі, а також призначив йому сплатити потерпілій 5680 гривень матеріальної шкоди і 300 тисяч моральної.

" " " "