Суперечки через трубу – у Розсошанську громаду навідались газівники із бульдозером.

1018

У Розсошанській громаді газівники хотіли перекрити трубу до соціальних об’єктів. Все через  самовільне користування  блакитним паливом.Голова твердить  – перед початком опалювального сезону громада щороку платить гроші  за підключення.  Та тепер терпець увірвався – готовий воювати із газівниками у суді.

Біля сільської ради села Розсоша  – люди та техніка. Газівники приїхали, аби перекрити газ до будівлі. Голова громади викликав поліцію, адже ковш почав працювати на узбіччі – а це територія служби місцевих доріг.

Та представники «Хмельницькгазу» іншої думки – кажуть, голова громади сам не дотримується закону.Щоразу по  закінченні опалювального сезону на лічильнику встановлюють пломбу. Аби восени почати ним користуватись – необхідні погоджувальні документи. Голова певнить – подав папери,та вони згубились.

У громаді  на соціальних об’єктах встановлені твердопаливні котли. Тому об’єм споживання газу – невеликий.

Щоб зігріти приміщення  сільради, у січні там почали користуватись блакитним паливом. Та як переконують  газівники – без дозволу.

Як каже Василь Дячок  щороку суми за обслуговування та підключення до мережі  значні. Тому  принципово вирішив  не платити та не встановлювати дистанційні прилади обліку – вони теж дороговартісні.

Василь Дячок готовий навіть іти до суду. Переконує, у інших громадахтака ж ситуація, тож має однодумців у боротьбі із «Хмельницькгазом».

 

" " " "