Суперліга триває: «Новатор» проти «Кажанів»

1224

Хороший бій у першому поєдинку та провальна гра у другому. Цими вихідними у Хмельницькому «Новатор» приймав чинного чемпіона волейбольної Суперліги – львівських «Кажанів». Обидва матчі виявилися непростими що для однієї, що для іншої команди. У першому матчі хмельничани демонстрували характер, боролися до останнього м’яча, втім у підсумку львів’янам таки поступилися. Не вистачило індивідуальної майстерності гравців «Новатора» і у другій грі.

Чимало вболівальників, емоції та, мабуть, одна з найважчих ігор сезону. Цими вихідними у рідних стінах «Новатор» приймав чинного чемпіона Суперліги – львівських «Кажанів». У першому матчі хмельничани продемонстрували характер та дали хороший бій львівським гравцям.

Хоча й боролися хмельничани до останнього м’яча, втім у підсумку львів’янам поступилися. Як вже після матчу сказав головний тренер хмельничан, не вистачило індивідуальної майстерності гравців.

Якщо у першій грі хмельничани ще боролися за кожен удар, то другий матч для команди став провальним.

Тож, на чужому полі львівські «Кажани» почувалися господарями, при цьому у двох поєдинках команді не знадобилася навіть ротація гравців.

Та, сподіваємося, перемоги «Новатора» ще попереду. Наступний матч команда проведе на виїзді. 5-го та 6-го жовтня хмельничан прийматиме «Фаворит» з Полтавської області.

" " " "