«Сусідська варта» пошириться на все місто

1393

З Ракового на все місто. Хмельницькі правоохоронці розповіли про підсумки пілотного проекту «Сусідська варта». Нагадаємо, у вересні він стартував у мікрорайоні Ракове та передбачав спільне патрулювання копів та тутешніх активістів. Кілька місяців плідної співпраці дали позитивний результат. Нарешті у мікрорайоні почали вирішувати проблему освітлення, на черзі – питання парковок.

Сезон вартування – завершено! Хмельницькі правоохоронці розповіли про підсумки пілотного проекту «Сусідська варта». Нагадаємо, у вересні він стартував у мікрорайоні Ракове та передбачав спільне патрулювання копів та тутешніх активістів.

Насправді, причини – очевидні. Перша це – погане освітлення або взагалі його відсутність, друга – недостача паркувальних місць. Якщо питання парковок ще досі «висить у повітрі», то проблему освітлення у Ракове таки почали вирішувати.

Для хмельницьких копів цьогорічний сезон вартування вже завершився. А ось з наступного року спільно з міськвідділом поліції вони вартуватимуть по всьому місту. Щоправда, той проект підтримуватиме міжнародна організація «IREX» тай передбачає він співпрацю не з окремими громадянами, а з ОСББ.

 

" " " "