Хмельничан запрошують вшанувати памꞌять загиблих воїнів, взявши участь у забігу

У Хмельницькому проведуть Всеукраїнський патріотичний забіг «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ» присвячений памꞌяті загиблих воїнів

393

Захід приурочать до Дня памꞌяті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність та суверенітет нашої держави. В ньому візьмуть участь ветерани війни, родини загиблих учасників бойових дій, військових підрозділів ЗСУ, НГУ, МВС, кадети військових училищ та ліцеїв, ветеранські та волонтерські громадські об’єднання України.

Організатори забігу, а це Хмельницька обласна державна адміністрація, Департамент освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, відділ у Хмельницькій області Міністерства у справах ветеранів України зазначають,що це не просто спортивна акція, а місія вшанувати загиблих героїв та обійняти їх родини.

Забіг «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ» відбудеться 28 серпня 2021 року. Щоб долучитися до заходу, необхідно попередньо зареєструватися. Для цього слід відвідати сайт ОДА та перейти за відповідним посиланням. Реєстрація учасників триває до 15 серпня 2021 року

Забіг планують почати о 10 годині на Майдані Незалежності. Участь у ньому безкоштовна. По завершенню акції  усіх учасників нагородять памꞌятними медалями.

 

 

" " " "