Хмельниччина підписала Меморандум про міжрегіональну співпрацю з Волинню

Документ, який сприятиме співпраці між Хмельницькою та Волинською областями, підписали сьогодні, 19 серпня

448

Під час проведення сесії Волинської обласної ради голови рад Григорій Недопад та Віолетта Лабазюк поставили свої підписи під цим документом. Цей меморандум допоможе налагодити тісну співпрацю між областями, тим більше, що за словами Григорія Недопада співробітництво прописане в цьому документі охоплює досить широкі сфери діяльності, повідомляє новинний ресурс “Волинські новини” з посиланням на рішення сесії Волинської обласної ради.

Голова Хмельницької обласної ради Віолетта Лабазюк переконана, що підписання цього документу посприяє  партнерським відносинам між регіонами. Також вона  зазначила, що сфери співробітництва між Хмельниччиною та Волинню не надто різняться, адже Хмельниччина  також відстоює програму забезпечення питною водою мешканців регіону, інтереси агропромислового комплексу та підтримує заклади охорони здоровꞌя та заклади освіти.

«Думаю, наша діяльність не надто різниться, адже всі області, депутати всіх рівнів на теренах нашої гарної, мальовничої України працюють за одним спільним вектором – розвитком нашої країни для нас, наших батьків, наших дітей», – наголосила Віолетта Олександрівна, зазначаючи, що  підписаний меморандум посприяє встановленню дружніх та партнерських відносин між Хмельницькою та Волинською областями.

" " " "