Хмельниччина увійшла до пꞌятірки областей, які встановлюватимуть національний рекорд на День Незалежності України

В Україні, до найбільшого державного свята – Дня Незалежності, планували встановити величезну кількість рекордів, присвячену 30−ій річниці державної незалежності

877

Проте у Національному проєкті «Книга рекордів України»  відібрали лише 5 із усіх поданих заявок, до числа яких увійшла і Хмельниччина, повідомляють організатори заходу «Об’єднання Хмельниччина без сиріт».

Хмельничани, народжені в Незалежній Україні, намалюють унікальну картину, присвячену Незалежності держави.  Заплановано, що майже 900 осіб, віком від 1 року до 30, візьмуть участь у встановленні рекорду.

Починаючи з 30−річних хмельничан, котрі народилися у 1991 році, та закінчуючи малятами, яким виповнився рік, учасники, обꞌєднавшися у групи по 30 осіб, розмальовуватимуть полотно, розміром 2 на 5 метрів. Художник попередньо зобразить контури картини та пронумерує кожен елемент. Фарби та пензлики учасникам видадуть організатори заходу.

Представник Книги Рекордів України, який прибуде на подію, офіційно підтвердить та зареєструє це досягнення.

Рекорд зі створення картини «Покоління незалежної України» встановлюватимуть 24 серпня з 9 до 14 години на майдані Незалежності у Хмельницькому.

Читайте також꞉ На День Незалежності у Хмельницькому встановлюватимуть новий рекорд

" " " "