Освітянин із Хмельниччини у ТОП−50 кращих вчителів України

Педагог із Шепетівщини потрапив до 50 кращих педагогів за версією національну премію «Global Teacher Ukraine», яку щороку вручає громадська спілка «Освіторія»

527

Цього року організаторами премії було опрацьовано 3 273 анкети на 1 870 номінацій. До ТОП-50 найкращих вчителів за версією «Global Teacher Prize Ukraine 2021» цьогоріч потрапило 57 вчителів.  Серед них і Віталій Мушинський, який викладає фізкультуру у Судилківському ліцеї, що на Шепетівщині.

Уччитель активно культивує нові види спорту та впроваджує у своєму викладанні нові методи. Його учні серед призерів Кубку України з чирлідингу, кандидати  у майстри спорту з бойового самбо. Крім того, вихованці Віталія Мушинського є активними учасниками проєктів від Junior Z.

Вчитель мріє про побудову величезного спортивного крмплексу, де б могли займатися спортом  усі діти, в тому числі із інвалідністю, щоб заняття улюбленими видами спорту приносило задоволення та не залишало часу на шкідливі звички.

Віталій Мушинський не вперше серед номінантів цієї премії, минулого року його було відзначено як кращого вчителя фізичної культури.

Наступим етапом присудження премії стане визначення ТОП−10. Це здійснюватиме експертне журі Премії. Після цього буде проведено асесмент –центр.

Хмельничани пишаються своїм талановитим освітянином та бажають йому успіхів.

" " " "