Кам’янець-Подільський медичний фаховий коледж отримає кошти з обласного бюджету для подолання наслідків негоди

Цей навчальний заклад значно постраждав під час негоди

592

Сильна злива та шквальний вітер, що «господарювали» на Камꞌянеччині 5 серпня 2021 року завдали значних збитків навчальному закладу. Так, на трьох поверхах підтопило навчальні аудиторії та кабінети. Наслідком підтоплення стало відшарування  глиняної штукатурки та обвал гіпсокартонних конструкцій та стелі. Також було пошкоджено меблі та оргтехніку.

Нещодавно за дорученням голови Хмельницької ОДА Сергія Гамалія, заступник голови Володимир Юр’єв відвідав Кам’янець-Подільський медичний фаховий коледж. Він особисто поспілкувався з керівником закладу та ознайомився із масштабом збитків, які завдала негода. Також Володимир Юрꞌєв оцінив  вартість ремонтних робіт, які мають бути виконані аби будівля не руйнувалася далі.

Результатом цього візиту стало підписання головою Хмельницької ОДА Сергієм Гамалієм розпорядження про перерозподіл бюджетних призначень. Завдяки цьому, з бюджету передбачено виділення 740 тисяч гривень на ліквідацію наслідків стихії для  Кам’янець-Подільського медичного фахового коледжу.

Володимир Юрꞌєв наголосив, що питання ремонту у коледжі триматимуть на контролі꞉ “Всі заклади освіти повинні вчасно розпочати навчальний рік та забезпечити гідні умови для здобуття освіти. Тому ми не стоятимемо осторонь проблемних питань, які виникають в наших навчальних закладах, тим більше у таких екстрених випадках. Ми віднайшли відповідні кошти і будемо тримати на контролі питання ремонту у коледжі”.

" " " "