Майже двісті шкіл на Хмельниччині навчаються дистанційно

На Хмельниччині, у звꞌязку з переходом до «жовтої зони», ряд шкіл перейшло на дистанційне навчання

573

З 23 вересня  в Україні запроваджено «жовту карантинну зону». Тому  продовжувати роботу можуть лише ті освітні заклади, де вакциновано не менше ніж 80% працівників навчального закладу.  Проте це положення не поширюється на заклади дошкільної освіти, спеціальні заклади загальної середньої освіти, 1-4 класи закладів загальної середньої освіти. Вони працюватимуть в очному форматі з дотриманням протиепідемічних норм. Це єдиний«виняток», який діятиме при «жовтому» та «червоному» рівнях епіднебезпеки.

На Хмельниччині нараховується 199 навчальних закладів, які навчаються дистанційно, а це становить 35,5% від загальної кількості, повідомляє «Незалежний громадський портал», посилаючись на слова заступника голови Хмельницької ОДА Вододимира Юрꞌєва. Один навчальний заклад перейшов на дистанційну форму навчання через  карантин повꞌязаний із золотистим стафілококом, а решта закладів змушені працювати дистанційно через низький рівень вакцинації працівників освітніх закладів.

У Хмельницькій ОДА зазначають, що Хмельниччина повністю забезпечена вакциною, та на належному рівні організована робота пунктів вакцинації та мобільних бригад.  Тому є усі можливості для стовідсоткової вакцинації.

" " " "