Меморандум про міжрегіональну співпрацю між Хмельниччиною та Волинню꞉ як розвиватиметься співробітництво

Його засвідчили своїми підписами керівники рад обох областей− Григорій Недопад та Віолетта Лабазюк

504

Його засвідчили своїми підписами керівники рад обох областей− Григорій Недопад та Віолетта Лабазюк

Для Хмельниччини це особлива подія, адже такий офіційний документ Хмельницька обласна рада підписує вперше. Відтепер обидві області матимуть сфери співпраці у  галузях екології та охорони навколишнього природного середовища, розвитку місцевого самоврядування в умовах децентралізації влади, розвитку фізкультури та спорту,освіти, науки культури та охорони здоровꞌя. Крім того, проводитиметься співпраця у сфері інвестицій та розвитку ділової активності з питань спільного залучення міжнародної технічної допомоги.

Також , документом передбачено встановлення звꞌязків між органами місцевого самоврядування Хмельниччини та Волині  з метою обміну досвідом та виявлення переваг у розвитку міжрегіональних звꞌязків, обꞌєднання зусиль і координації дій під час розвꞌязання спільних проблем.

«Я переконана, що підписання цього Меморандуму дасть гарний поштовх для нашої майбутньої співпраці. Я розраховую на той потенціал, який сьогодні є у прекрасної, синьоокої Волині і пропоную можливості Хмельниччини, яка хоче розбудовуватись та працювати»,- наголосила Віолета Лабазюк.

Після підписання Меморандуму  очільниця Хмельницької обласної ради відвідала деякі комунальні заходи, які знаходяться у підпорядкуванні Волинської обласної ради꞉ музей Волинської ікони, Волинське обласне територіальне медичне обꞌєднання захисту материнства і дитинства та Музей сучасного українського мистецтва Корсаків.

Читайте також ꞉ Хмельниччина підписала Меморандум про співпрацю з Волинню

" " " "