На Хмельниччині вкотре затримали нелагальних мігрантів

В області триває операція «Мігрант»

462

У ході цієї операції  працівники УМДС виявляють на території області іноземців та осіб без громадянства, які перебувають нелегально на території України та притягають їх до відповідальності відповідно до Законів України, повідомили у Хмельницькому відділі УМДС.

Так, вчора, 22 вересня, працівниками УМДС у Хмельницькій області було виявлено одразу трьох порушників міграційного законодавства. Громадяни Республіки Вірменія, Киргизької Республіки та Республіки Казахстан своєчасно не виїхали за межі України, тому подальше їх перебування на території області, та й України загалом було нелегальним.

Усіх трьох порушників  притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КупАП . Також їм доведеться сплатити штраф на загальну суму близько 7000 гривень. Крім того, громадян Вірменії та Казахстану міграційники примусово повернуть до країни походження у встановлений термін.

А от громадянину Киргизької Республіки поталанило менше. Його повернуть до країни походження у примусовому порядку та забороняить протягом трьох років здійснювати вꞌїзд на територію України.

Нагадаємо,що з Хмельниччини у примусовому порядку видворили  громадянина Непалу

" " " "