Найнижчі ціни в місті та безкоштовна 10 послуга꞉ у Хмельницькому відкрили першу соціальну швейну майстерню

Відтепер підрихтувати одяг чи пошити обновку, за власним бажанням, можна буде у новій майстерні, яка надаватиме швейні послуги

512

У Хмельницькому почала працювати перша соціальна швейна майстерня. Її відкрили на базі Хмельницького центру професійно−технічної освіти сфери послуг, що розташований на вулиці Панаса Мирного, 5. Цей проєкт минулого року переміг у «Бюджеті участі», повідомляє «ХМ−ІНСАЙД» з посиланням на МТРК «Місто».

На облаштування соціальної майстерні з міського бюджету виділили 101 тисячу гривень, ще 20 тисяч додали  у навчальному закладі. Працювати у  ній будуть студенти, які навчаються на кравців та швачок. Робота в майстерні буде для них виробничою практикою, яку вони проходитимуть під керівництвом майстрів.

Ця майстерня має на меті допомогти багатодітним та малозабезпеченим родинам, пенсіонерам, студентам якісно та за доступними цінами пошити чи підремонтувати одяг. Ціни тут будуть невисокими. Крім того, вестимуть картотеку відвідувачів. А це дасть змогу кожну десяту послугу  надавати безкоштовно.

Отож хмельничани мають хорошу можливість скористатися послугами та оновити одяг чи пошиити обновку

" " " "