Податкову службу у Хмельницькому закривають через COVID-19

Приймати заявки будуть через електронну пошту

2937

Головне управління державної податкової служби у Хмельницькій області буде продовжувати свою роботу дистанційно у зв’язку із підтвердженням випадків захворювань на COVID-19 серед фахівців податкової служби.

Оскільки свою роботу державна структура не припиняє документи та заявки можна оформити через електронну пошту km.official@tax.gov.ua, у додатку оформивши скан- або фотокопії письмових звернень з підписом заявника. Також потрібно вказати у листі  дату та місце проживання (реєстрації) або на паперових носіях за адресою місто Хмельницький, вулиця Пилипчука, 17.

Прийом відвідувачів у  Центрах обслуговування платників буде здійснюватися за новим графіком.

З понеділка по четвер з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. У п’ятницю з  10 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв. Обідня перерва щодня з з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв. Субота та неділя – вихідні.

Зміни до графіку роботи внесено на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», з урахуванням змін, внесених постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України».

" " " "