Поліцейські врятували трьох хмельничан, які постраждали у ДТП

Поліцейські врятували трьох хмельничан, які постраждали у ДТП

736

Дорожньо−транспортна пригода трапилася на Теофіпольщині. Там у с. Новоставиці, місцевий житель, керуючи автомобілем «Форд Мондео» , не впорався з керуванням, зꞌїхав з дороги та перекинувся у ставок.  Внаслідок  ДТП водій та його сорокашестирічний пасажир отримали травми та були госпіталізовані до лікарні. Ще одному пасажиру сорокачотирирічному жителю с. Кривовілька була надана допомога без госпіталізації.

Як зꞌясувалося, згодом постраждалих у ДТП, рятували рідні брати−поліцейські Сергій та Віктор Павлюки, та їх товариш Богдан Окаєвич, повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. У той час вони випадково проїжджали повз у своїх справах.

Побачивши, що  автівка з пасажирами потрапила уводу, поліцейські не гаяли ні хвилини. Вони швидко кинулися до легковика та почали витягати пасажирів із салону.  Водієві та одному із пасажирів, які перебували без свідомості, знадобилася домедична допомога. Отож, правоохоронці швидко і вчасно провели  серцево−легеневу реанімацію. Після проведених реанімаційних заходів постраждалі почали дихати.

Також Сергій та Віктор Павлюки викликали на місце ДТП медиків, праовохоронців та рятувальників, та допомогли доправити постраждалих у службові медичні автомобілі.

Обидва поліцейські  працюють у групах реагування патрульної поліції꞉ у Красилові та Теофіполі.  Завдяки їхній небайдужості та професіоналізму вдалося врятувати людські життя.

" " " "