Славутчани – переможці проєкту «Civic tech»

Це єдина громада Хмельниччини, що брала участь у названому проєкті

494

Його мета  протистояти викликам пандемії та навчити людей жити в нових умовах, які зумовили карантинні заходи, а також провести обмін  досвідом та навчити взаємодопомозі та комунікації з громадськими організаціями, що змушені перейти на дистанційний режим роботи.

Проєкт координують Асоціація міст України та ГО «Стратегії розвитку громад». Фінансову підтримку на реалізацію комплексу заходів надає Європейський Союз.

Завдяки проєкту, у містах-переможцях впроваджуватимуться в дію інструменти «civic tech»: «Відкрите місто», «Місцеві петиції», «Громадський бюджет», «Консультації з громадськістю». Крім того, створюватимуть чат –боти громади, як на місцевому, так і на регіональному рівнях. Це допоможе покращити комунікацію між громадськістю та органами влади.

 Єдиним учасником із Хмельницької області в проєкті «Civic tech – інструмент якісної взаємодії» стала громада міста Славута. Відтак, славутчани, серед інших 30 громад-переможців із усіх регіонів України, матимуть змогу комунікувати з владою за допомогою сучасних технологій. Це допоможе налагодити тісний звꞌязок між мешканцями міста, владою та бізнесом.

 

 

 

" " " "