Спортивні розваги, механічний бик, спілкування англійською та фільм просто неба: у Хмельницькому провели пікнік у американському стилі

У суботу, 24 липня, увечері, у Молодіжному парку обласного центру відбулося цікаве та улюблене свято багатьох дорослих та малих містян під назвою «Американський пікнік»

355

Організатори свята проводять його не вперше, адже  розваги у такому форматі люблять усі хмельничани.  На пікінку вдало поєднували різні види активностей. Так  усі охочі могли взяти участь у спортивних змаганнях: бейсболі, волейболі, фрізьбі, стрітболі, дартсі. Родзинкою  стало підкорювання механічного бика, що було довподоби найвідчайдушнішим учасникам.

Серед дітей особливу популярність мали стрибки у мішках. А також на маленьких учасників пікніка чекало чимало інших розваг з призами і подарунками.

Також усі охочі могли взяти учать у різноманітних майстер-класах, поспілкуватися англійською мовою, зробити на згадку цікаві фотосесії у спеціально облаштованих локаціях. Також організатори провели розіграш квитків на безкоштовне відвідування комунального басейну, що розташований на вулиці  Зарічанській, 11 ж.

Усіх учасників частували смачними стравами у фудкортах, які організували міські ресторатори.

Атмосферу свята доповнювали виступи музичних гуртів дуету “Svitlo” та гурту”Grace”.

На завершення свята  учасники переглянули просто неба американську романтичну комедійну  кінострічку «Давай потанцюємо» режисера  Пітера Челсома.

" " " "