Сучасна комплексна система відеоспостереження розпочала свою роботу у Нетішині

Система почала свою роботу з 31 серпня

563

До системи відеоспостереження входять шість аналітичних камер, які здійснюють розпізнавання номерних знаків автомобілів, разом з маркою, моделлю та кольором, незалежно від часу доби, та 18 сучасних оглядових камер.

Усі камери розмістили у різних куточках Нетішина. Так аналітичні камери встановили на виїздах та вꞌїздах. А оглядові  розмістили на території міста. Під відеоспостереженням відтепер будуть усі 4  загальноосвітні школи, повідомили у Нетішинській міській раді.

 

Також  обладнання встановили у будівлі виконкому та поліцейському відділі №1 Шепетівського РУП.

Згодом відеоспостереженням охоплять не лише Нетішин, а й усю міську територіальну громаду. Це допоможе поліпшити оперативну обстановку та посилити боротьбу зі злочинністю.

Проєкт реалізують коштом міського бюджету. На 2 роки  виділено  коштів на суму 1 мільйон 400 тисяч гривень. У тендері на виконання робіт  переміг львівський підрядник,який зараз монтує систему відеоспостереження у «Диво парку».

Крім того, до системи відеостеження можуть долучитися ОСББ, установи, організації, підприємства, встановивши камери на власних територіях.

Нагадаємо, що до Дня Незалежності у Нетішині працівники ХАЕС створили цікавий артобꞌєкт.

" " " "