У Хмельницькому влашують змагання для наймолодших жителів міста

В обласному центрі проведуть змагання для дітей на толокарах та самокатах

429

Участь у змаганнях можуть взяти діти віком від двох до шести років. Учасникам доведеться подолати 20-метрову відстань на самокаті або ж толокарі. Вид транспорту залежатиме від віку дитини. Планують, що малята віком 2-3 років змагатимуться на толокарах, а діти віком від 4 до 6 років  візьмуть участь у змаганнях на самокатах. Транспорт для змагань надають організатори. Батькам лише попередньо потрібно зареєструвати свою малечу для участі, повідомляє сайт «Є».

Такі змагання проводяться Міським центром по роботі з дітьми та підлітками уже вчетверте. Не вплинула на їх проведення і пандемія. Минулого року їх теж проводили, але  в дещо підкоригованому вигляді відповідно до карантинних умов. Перегони проводили у різних мікрорайонах міста, попередньо анонсувавши для батьків. Переможці з мікрорайонів взяли участь у фінальному заїзді на стадіоні «Поділля»

Цьогорічні ж прегони на самокатах і толокарах планують провести 21 серпня о 17−й годині на майданчику перед кінотеатром Шевченка. Усі учасники змагань отримають призи, а переможцям дістануться головні нагороди.

Реєстрація учасників триватиме до  16-го серпня. Тому всі охочі ще зможуть долучити своїх діток до веселого дитячого спортивного дійства

" " " "