У Хмельницькому водій у стані «добрячого шафе» розкидав гроші у службовій автівці патрульних

Доволі щедрого чоловіка, щоправда добряче напідпитку, затримали вчора, 31 серпня хмельницькі патрульні

836

Неординарний випадок  трапився у Хмельницькому, на вулиці Заводській. Там патрульні зупинили автомобіль «Volkswagen». Причина зупинки була досить вагомою− водій порушив правила дорожнього руху. Однак, під час спілкування з водієм, зꞌясувалося, що 42−річний чоловік перебуває у нетверезому стані.  Однак проходити перевірку на стан алкогольного спꞌяніння, чоловік відмовився у встановленому законом порядку.

Патрульні почали складати протокол.  А ось тут почалося найцікавіше. Чоловік запропонував патрульним «винагороду» за уникнення адміністративної відповідальності. Хоча водія неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність та розꞌяснювали норми чинного законодавства, його щедрість, підігріта градусами спиртного, не знала меж.  Він почав розкидати гроші по службовій автівці патрульних. Так, 500 гривень кинув у багажний відсік, таку ж купюру кинув на переднє сидіння автівки, а ще 500 гривень кинув на дах.

 

Патрульні одразу викликали на місце слідчо−оперативну групу. Крім того, на досить щедрого хмельничанина склали два протоколи. Тому відповідати йому доведеться і за кермування в нетверезому стані, і за спробу дати поліцейським хабар.

Нагадаємо, що  недавно у Хмельницькому взяли під варту ще одного хабародавця

" " " "