З нагоди Дня міста у Хмельницькому відбулося неймовірне шоу дронів

До Дня міста у Хмельницькому було приурочено чимало різних заходів, проте однією із найочікуваніших подій стало шоу дронів

632

Це захід змусив хмельничан дещо похвилюватися, адже перед самим заходом, організатори змушені були перенести подію через несприятливі погодні умови. Також локацію перемістили до Молодіжного  парку. Звідти власне і здійснювався запуск дронів. Також організатори зауважили, що найкраще хмельничанам буде спостерігати за шоу з мосту на вулиці Степана Бандери та з Набережної.

І ось , 26 вересня ,о 21.30, у небо піднялися спеціальні 100 доронів. На висоті 100 метрів, вони показали неймовірне шоу, відтворивши історію Хмельницького від 1421 року− часу заснування міста і дотепер.

За дійством спостерігало кілька сотень хмельничан на мосту через Південний Буг. Комусь пощастило спостерігати за дронами з вікон власної домівки, а хтось дивився пряму трансляцію шоу.

Захід тривав до десяти хвилин, та викликав у людей чимало позитивних емоцій та щире захоплення. Отож, хмельничани з нетерпінням чекають  наступного року і сподіваються на нове ще більш вражаюче шоу від організаторів

" " " "