Світ крізь об’єктив Миколи Двужилова.

1818

Природа і архітектура Хмельниччини.  У місті відкрилася перша персональна фотовиставка Миколи Двужилова. Автор назвав її символічно – «Мій світ». Для глядача представив 52 світлини. Свою колекцію фотограф збирав 9 років.  Вона відображає внутрішній стан автора. Світлини містять у собі  вважливий підтекст – турбота  і збереження навколишнього середовища. За освітою пан Микола інженер-механік, тому в нього особливий погляд на довкілля.

Микола Двужилов – фотограф-аматор. 17 липня у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відбулася його перша персональна виставка. Автор представив понад 50 світлин. Здебільшого вони зображають красу подільського краю та любов до туризму, яка з часом трансформувалася в любов до фотографії.

Основна тематика робіт автора – природа, її краса та первобутність. На його світлинах можна побачити захоплюючі замки Хмельницької області, зйомки рослин, річок, мальовничі краєвиди Поділля.

Своїми світлинами пан Микола намагається звернути увагу громадян на проблеми навколишнього середовища. Каже, зараз люди нехтують красою природи. Та вже через декілька років можуть шкодувати про своє недбальство.

Фотовиставку «Мій світ» Миколи Двужилова можна буде побачити до 17 вересня.

 

" " " "