Святий Миколай завітав до обласної дитячої лікарні

2021

За розказані вірші – смачні подарунки. Святий Миколай завітав і до Хмельницької обласної дитячої лікарні. У шати Чудотворця одяглися студенти міста та професійні аніматори. Для дітлахів вони підготували смаколики та цікаву програму.

Біля ялинки в Хмельницькій обласній дитячій лікарні збираються дітки. В очах – цікавість та захоплення. Все тому, що до них завітав Святий Миколай.

У шати Чудотворця одяглися студенти міста та професійні аніматори. Олександр Ландаус, до прикладу, переміряв вже багато ролей, втім ця – улюблена.

Для дітлахів студенти міста та професійні аніматори підготували цікаву програму, а для тих, хто був чемним, ще й подарунки.

Серафім, до прикладу, для магічного дідуся підготував віршик.

Наразі, Серафім разом з братиком Олексійком перебувають у лікарні і, як каже мати хлопчиків, на святкове диво і не сподівалися, втім, коли Святий Миколай прийшов, дуже зраділи.

Святий Миколай зі своїми помічниками завітав до усіх відділень Хмельницької обласної та міської дитячих лікарень. Це для того, аби кожна дитина отримала свій  подарунок.

До дитячих лікарень студенти міста навідуються вже вп’яте, бо ж переконані, святковий настрій та смаколики допоможуть діткам одужати.

З початку тижня студентський Миколай вже завітав у Вовковинецький та Солобковецький інтернати, відвідав «Подолянчик» та «Берізку», а до кінця тижня ще побуває у Меджибізькому інтернаті. Тетяна Кукуріка, Олександр Саричев. Головні новини Хмельниччини.

" " " "