СВЯТКОВА АКЦІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ ВІД АТБ

350

З турботою про дітей. Акція від соціально відповідального бізнесу. Для дітей з прифронтових містечок військові підготували маленьке свято. А до організації долучився благодійний фонд АТБ. Діти відвідали сольові шахти, отримали позитивні емоції від вистави та звісно ж – отримали подарунки.

Таку акцію – «Різдвяний караван казок» для малечі з прифронтових містечок вже не перший рік поспіль організовують військові. Що року до привітань малечі долучається й корпорація АТБ.

Окрім солодких подарунків від соціально відповідального бізнесу АТБ, дітлахи отримали ще й масу позитивних емоцій від новорічної вистави у виконанні Чернігівського лялькового театру імені Довженка.

Для дітей, що вже восьмий рік поспіль зустрічають новий рік в умовах війни – такі заходи вкрай важливі, розповідають педагоги. Адже обстріли не припиняються навіть попри оголошене перемир’я, і місцева дітвора позбавлена безтурботного дитинства. Особливо ті, які ще й позбавлені батьківської опіки, зростають у соціально незахищених сім’ях чи мають інвалідність.

Акція триватиме до 15 січня. Подивитися виставу та отримати солодкі подарунки зможуть понад три тисячі дітей. У компанії АТБ запевняють – завжди раді підтримати добру справу та допомогти тим хто особливо цього потребує. Саме для цього ще 2017 році створили власний Всеукраїнський благодійний фонд АТБ, метою якого є допомога соціально незахищеним верствам населення, воїнам ООС, дітям та пенсіонерам.

" " " "