Свято футболу. ФК «Поділля» повернулося до першої ліги

403

Свято футболу. Після вдалого сезону хмельницький футбольний клуб «Поділля» повертається у першу лігу. Це сталося після майже п’ятнадцятирічної перерви. Як відзначили вихід до вищого ешелону футболу у Хмельницькому?

Стартувало святу футболу із центру міста. Проскурівською пройшлися мажоретки, юні футболісти, вболівальники, гравці та тренерський штаб футбольного клубу «Поділля».

Далі всі перемістилися на головну футбольну арену міста. Там змонтували сцену. Окрім глядачів та вболівальників приїхали привітати і клуб, і місто із виходом до першої ліги президент української асоціації футболу Андрій Павелко та відомий у колишньому гравець та тренер Олексій Михайличенко.

Сезон у другій лізі був напружений, кажуть гравці. Важко було як фізично, так і морально, адже хотіли пробитися на щабель вище.

Прийшов привітати футболістів і Хмельницький міський голова. Очільник міста каже, прагнення до перемоги таки зробило свою справу.

Вже цієї неділі наша команда зіграє вдома свій перший матч у першій лізі. Президент клубу каже, завдання про вихід  до прем’єр ліги не ставив, проте може таке зробити при одній умові.

Хоча для цього потрібно не лише посісти перше місце у турнірній таблиці, а й створити умови, аби стадіон відповідав стандартам Прем’єр-ліги. За словами Андрія Павелка, спільними зусиллями арену можна привести до відповідних вимог.

До першого поєдинку «Поділля» зіграло ряд контрольних матчів. Кілька гравців були на перегляді. За словами тренера, наразі із нами ведуться перемовини про співпрацю.

Свій перший матч «Поділля» зіграє вже у цю неділю 25-го липня із київською Оболонню.

" " " "