Силам спеціальних операцій – 4 роки

1300

Силам спеціальних операцій – 4 роки! У 2016-му в ЗСУ створили новий рід військ, що об’єднав найсміливіших та найвитриваліших. Тамтешні бійці працюють і на передовій, і в тилу. Їм під силу бойові завданняна землі і на небі. Частина українських командос служить в Хмельницькому, адже тут базується один з підрозділів ССО – 8 окремий полк спецпризначення.

Їх називають «сталевими» воїнами, елітою української армії. І на передовій, і в тилу ворога – бійці Сил спеціальних операцій завжди готові до виконання бойових завдань.

Сили спеціальних операцій – наймолодший рід українського війська. Створений у 2016-му році, об’єднав професіоналів -сміливих та найвитриваліших.

Нині у лавах ССО відзначають 4-ту річницю з часу заснування. Один тамтешніх підрозділів базується у Хмельницькому, а саме 8 полк спеціального призначення. Він має звитяжну історію, а за плечима наших бійців – чимало вдалих спецоперацій. Від початку збройної агресії Росії – віддано захищають Україну на східному фронті.

Поки частина наших розвідників виконує завдання у зоні Об’єднаних сил, інша – шліфує й удосконалює свої професійні навички у тилу. Тренуються бійці за стандартами НАТО, в умовах – максимально наближених до бойових.

Задля ефективніших тренувань на базі полку облаштували і сучасний навчальний центр.  Стару будівлю повністю переробили, причому руками самих бійців. Кошти на матеріали виділили з міської скарбниці, це близько 2,5 мільйонів гривень.

До слова, спробувати доєднатися до команди 8 полку можете і Ви. Там запевняють, – служба за контрактом у Силах спецоперацій не лише престижна, а й перспективна.

" " " "