СИЛЬНІ УКРАЇНИ

120

Жим лежачи, жим гирі та стрільба з лука. Такі категорії у змаганнях для себе обрав Віктор Михайлович. Раніше чоловік займався легкою атлетикою, потім АТО, далі  повномасштабка. Отримавши друге поранення та залишившись без ноги, захисник не здався.

Для того аби дух захисників не падав і вирішили організувати такого виду змагання. Каже головний суддя та почесний президент Федерації стронгмену України Василь Вірастюк.

Змагання у Хмельницькому вже треті, які відбулись у цьому році. В планах організаторів проводити їх і в інших містах, адже спорт-це те, що об’єднує, та допомагає ветеранам соціалізуватися.

Залишитись живим після тих подій чоловіки вважають подарунком долі, тож кажуть, це знак що потрібно переглянути своє життя, та цінувати його більше. Про важливість не опускати руки розповідає штурмовик Сергій Синьоокий.

Ветерани вже продемонстрували свою силу та  волю до перемоги у війні проти окупантів. Навіть після важких поранень продовжують боротися із втомою та болем і на спортивних змаганнях.

Стати учасником змагань Сильні України може кожен охочий ветеран, незалежно від рівня підготовки. А минулого року вони стали частиною заходів для реабілітації ветеранів.

" " " "