Телефонні аферисти ошукали Хмельничанина на 117 тисяч гривень

259

Телефонні шахраї продовжуть грабувати мешканців міста. Лише за минулу добу правоохоронці Хмельниччини зафіксували 20 аферистських схем. Серед потерпілих – 3 мешканців Шепетівщини. У всіх виманювали гроші у телефоній розмові.

Днями до 50-річної славутчанки зателефонував невідомий та представився правоохоронцем.

“Під час розмови чоловік повідомив, що нібито її син потрапив у неприємності, та під приводом непритягнення його до кримінальної відповідальності виманив у потерпілої 20 000 гривень”, – розповіли деталі схеми у райуправлінні поліції.

Інша потерпіла жінка втратила 96 000 гривень.

До 65-річної нетішинки подзвонили невідомі та під приводом повернення коштів за недоставлений товар заволоділи її коштами.

У пастку телефонного шахрая потрапив і шепетівчанин. До нього подзвонив аферист, представився родичем та попросив гроші.  Потерпілий вирішив допомогти та переказав півтори тисячі гривень на невідомий банківський рахунок. Згодом дізнався, що його ошукали.

“За усіма фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження та наразі працюють над пошуком шахраїв. Закликаємо громадян бути пильними та уважними під час телефонних розмов з незнайомцями та завжди перевіряти отриману інформацію”, – підсумували у поліції.

 

" " " "