Теоретично й на практиці: кінологи з усієї країни навчалися у Кам’янець-Подільському.

839

 Теоретично й на практиці: кінологи з усієї країни навчалися у Кам’янець-Подільському. 50 спеціалістів з 10-ти державних силових структур за доброю традицією зустрілися у стінах Подільського аграрно-технічного університету. Саме із цим навчальним закладом співпрацює кінологічна служба поліції Хмельниччини, котра здавна вважається однією з найкращих на теренах України. Минулоріч виш та правоохоронці підписали меморандум. Для кращої його реалізації в університеті навіть створили спеціальну кафедру – гігієни тварин та ветеринарного забезпечення кінологічної служби Національної поліції. 

 Місце зустрічі – Подільський аграрно-технічний університет. 50 кінологів з 10-ти державних силових структур України знову у Кам’янці. У виші – чергові навчання ветеринарів. Цього разу говорять про спадкові захворювання та селекцію службових тварин.

 Знати більше про можливості виховання тварин – не просто потрібно, а необхідно. В обласній поліції кажуть, на службі собаки – і справді на вагу золота. Адже, без них робота правоохоронців не була б такою результативною.

 Додому правоохоронці-кінологи поїдуть не лише з новими знаннями, але й із сертифікатами.

 

" " " "