У Шепетівці чоловік так спав, що не чув, як у нього виламують двері

За минулу добу рятувальникам Хмельниччини довелося тричі виїжджати на виклики, пов'язані з проникненням у житло

1415

У Волочиську, на вулиці Музейній, 44-річний чоловік так надійно замкнувся на ніч, що вранці не міг вибратися з власної квартири. Двері не відмикалися. Тож довелося йому викликати рятувальників, щоби допомогли відчинити двері та визволили його із мимовільного полону. За допомогою шанцевого інструменту “Хуліган” рятувальники змогли відкрити вхідні двері та випустити господаря на волю.

У Хмельницькому також попросили допомоги з вулиці Панаса Мирного. Та коли рятувальники прибули на виклик, допомога вже не знадобилася – двері вдалося відкрити до їхнього приїзду.

Читайте також: Як пороблено: У Кам’янці, вдруге за добу, загорівся університетський гуртожиток

А от у Шепетівці місцева жителька викликала рятувальників на вулицю Героїв Небесної Сотні. Виклик надійшов ще до світанку, о 4.50. Жінка повідомила, що в квартирі знаходиться чоловік, який не відповідає на телефонні дзвінки та не подає жодних ознак життя. За допомогою інструментів двері зламали, і дали жінці доступ у помешкання. З’ясувалося, що з чоловіком усе гаразд. Він просто спав так, що навіть не чув, як у квартирі зламують двері.

" " " "