Ті, чиє покликання захищати, 6 грудня відзначають професійне свято.

1334

Ті, чиє покликання захищати, 6 грудня відзначають професійне свято. Українські воїни, які вже протягом чотирьох років відстоюють цілісність держави кажуть, гучно святкувати – не на часі. Нині докладають зусиль, аби прогнати ворога та повернути окуповані землі. Детальніше про наших бійців дивіться далі.

До Дня захисника України представники військових частин Хмельниччини зібралися, аби привітати одне одного зі святом. За час бойових дій на Сході нашими армійцями написано багато славних сторінок. Звісно, більшість подвигів чоловіків у військовій формі поки що невідомі широкому загалу. Нині в області близько десятка військових частин – і бойові, і ті хто забезпечує тил.

До Дня професійного свята відзначили кращих бійців військових частин. Помічники  народного депутата Сергія Лабазюк привітали захисників подарунками.

З початком бойових дій на Донбасі, в Україні кардинально змінився підхід та ставлення до війська. Армія в умовах війни проходить стадію реформування, та це не заважає нашим хлопцям здобувати нові звитяги на фронті.

 

" " " "