ТОВАРИСЬКИЙ МАТЧ

191

Футбольне дербі Новатора та Амура, гравці місцевих футбольних команд провели черговий товариський матч. Саме товариська гра допомагає юним футболістам поліпшити вміння володіння м’ячем.

Для гравців команди Новатор гра була відносно не складною, та все ж футболісти кажуть – гравці Амуру гарно підготовлені.

Завдяки спільній меті перемогти та злагодженій командній роботі гравці ФК Новатор здобули перемогу у товариському матчі. Другий тайм гри закінчився з рахунком 8:3 на користь Новатора. Гравці кажуть, для того щоб перемагати потрібно багато тренуватися та любити футбол.

Серед місцевих футбольних клубів Новатор прийняв найбільше юних спортсменів з місць, де тривають бойові дії. Оминути увагою цей факти не змогли представники асоціації футболу. Маленьким внутрішньо-переміщеним любителям спорту представники організації подарували якісні футбольні м’ячі.

Формою та спортивним інвентарем команду Новатор Хмельницька обласна асоціація футболу підтримує завжди. Адже спортивний розвиток дітей повинен бути на першому місці.

Провівши товариський матч далі гравці Новатора будуть готуватися до футбольного турніру під назвою «Ми з України» у місті Яремче.

" " " "