ТВ7+. ФОТОПРОЕКТ “НЕСКОРЕНІ”

286

У Хмельницькому шукають людей для патріотичної фотосесії під назвою «Нескорені». Проєкт започаткувала місцева фотохудожниця Вероніка Ковальчук. Участь у ньому може взяти будь-хто з хмельничан. Частину грошей від фотосесій мисткиня відправляє на допомогу військовим.

Понад сто хмельничан, образів і світлин. 6 років тому Вероніка Ковальчук започаткувала патріотичний проєкт «Нескорені». Про сильних духом українців-хмельничан. Після короткої паузи, викликаною широкомасштабним вторгненням – проєкт відновили.

Фотосесія проходить в українському національному старовинному одязі колекціонерки Тамари Яніної. Сорочки,спідниці та вінки – ручної роботи. Всього більше 4 десятків сорочок з різних регіонів України.

За відчуттями Вероніки Ковальчук зараз українці почали більше цінувати моменти. Якраз фотографія несе в собі щирі емоції. Їх і намагаються передати у проєкті  «Нескорені». Частину заробітку від нього фотохудожниця спрямовує на допомогу військовим.

Проєкт «Несорені» триватиме до перемоги. Вероніка Ковальчук вірить, що вона буде якнайшвидше. Тоді планує організувати виставку світлин його учасників.

" " " "