ТРАГЕДІЯ НА ТЕОФІПОЛЬЩИНІ

720

17 листопада о 20:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Медисівка Теофіпольської тергромади. За викликом було спрямовано рятувальників 36 Державної пожежно-рятувальної частини. Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу загоряння ліквідували господарі будинку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил безпеки  під час експлуатації пічного опалення.

На місці пожежі було виявлено бездиханні тіла чотирьох дітей 2015, 2016, 2019 та 2021 років народження. Як з’ясувалось, у той страшний вечір, діти перебували самі у кімнаті, в той час як їх батьки спали у сусідній. Батько прокинувся через дивний запах, та відчинивши двері до кімнати побачив – їдючий дим охопив все приміщення. Чоловік почав виносити тіла дітей і надавати медичну допомогу. Та було пізно – малеча уже не подавали жодних ознак життя.

Під час медичного обстеження, у батька померлих дітей виявили алкогольне сп’яніння, вимірювальний прилад Драгер показав 0,89 проміле. Проти батьків відкрили декілька  кримінальних  впроваджень.

До слова, вогонь забрав життя людей і на Вінничині. У селі Мар’янівка, ймовірно через коротке замикання холодильника, загинуло двоє дорослих та їх діти 11, 9, 8 та 6 років. Тіла виявив 14 річний син подружжя, який ночував у бабусі.

" " " "