Затримано таксиста Хмельницького, який доставляв амфетамін наркозалежним

468

Окрім основної роботи, чоловік підторговував на доставці наркотичних речовин.

Про це повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури у взаємодії зі слідчим Національної поліції Хмельниччини та працівниками управління боротьби із наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НП України на збуті особливо небезпечних психотропних речовин викрито 30-річного мешканця міста Хмельницький», – інформують в прокуратурі.

Окрім основної роботи, чоловік підторговував на доставці амфетаміну наркозалежним.

Правоохоронці встановили, що зловмисник неодноразово продавав наркотики, під час останнього продажу його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Також під час обшуку в одного із знайомих затриманого, з яким він тісно співпрацював, поліція вилучила предмети, зовні схожі на лабораторне обладнання для виготовлення наркотичних засобів. Рішення щодо притягнення фігуранта до відповідальності буде прийнято після отримання результатів відповідних експертиз.

Правоохоронці наразі вирішують питання про повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України та обрання запобіжного заходу. Таксисту може загрожувати від 6 до 10 років в’язниці з конфіскацією майна.

" " " "