Третій міжнародний економічний форум у Хмельницькому.

1084

Пошук нових інвестицій та майданчик для бізнес-переговорів. У хмельницькому розпочав роботу  третій енергетичний форум. Захід триватиме  два дні – за цей час організатори запланували ряд панельних дискусій  та показ кращих підприємств області.

Вже втретє наше місто приймає міжнародний економічний форум. Захід вже став потужним майданчиком для нових знайомств у бізнесі. Цього року сюди приїхали представники  понад 10 держав.

Інвестиційні компанії та представники середнього бізнесу мали нагоду обмінятися досвідом роботи на ринках та запозичити цікаві ідеї.

Серед гостей заходу – кілька підприємств із іноземними інвестиціями  та представники  ділових кіл.

Як запевняють виробники, закордонні ринки давно відкриті для тих, хто чесно веде бізнес. У країнах Європи поважають закон – там цінують тих, хто не хитрує із якістю.

Проте не лише закордонні  інвестори цікаві Хмельниччині . Область готова до співпраці із вітчизняними потенційними партнерами, що мають цікаві  ідеї та інструменти для їх втілення.

На заході запланували підписання меморандуму між представниками місцевого самоврядування та асоціацією «Аеропорти України», а також підприємцями.

 

 

 

 

" " " "