У Молодіжній раді міста – новий склад!

1092

Колаборація ідей та консолідація зусиль. Молодіжна рада міста підбила підсумки роботи у 2018-му році. Найбільш масштабними проектами хмельницької молоді стали Громадсько-політичні студії, My fest, Реконструкція та Бузі, різноманітні флешмоби тощо. Окрім звіту, Громадська рада внесла зміни до статуту та переобрала склад. Важливим аспектом стало підписання Меморандуму про співпрацю між органами студентського, учнівського самоврядувань та молодіжними організаціями Хмельницького.

Громадсько-політичні студії, My fest, Реконструкція та Бузі, різноманітні флешмоби і це – тільки незначна частинка того, що вдалося реалізувати Молодіжній раді у 2018-му. Проектів, насправді, дуже багато, втім усім притаманне одне – об’єднання активної молоді міста.

Молодіжна рада у Хмельницькому діє, починаючи з 2016-го, тож цьогоріч про свою діяльність звітує вже втретє. Здобутків – чимало, втім планів – ще більше. У наступні два роки втілити задумане буде легше, аніж досі. Все тому, що громадська рада внесла зміни до статуту та переобралася не на рік, як було раніше, а на два. Розширився і склад ради. Тепер замість півтора десятка активних молодіжний рух у місті очолять 29 нових учасників.

Аня Левшун стала однією з учасників ради. Дівчина і до цього брала активну участь у молодіжних ініціативах міста. До команди однодумців, каже, долучилася, аби втілювати у реальність чиїсь цікаві ідеї та навіть реалізувати свої.

Аби зробити молодіжне життя у місті цікавим, потрібно згуртувати усю молодь. Перший крок зроблено. Громадська рада підписала Меморандум про співпрацю між органами студентського, учнівського самоврядувань та молодіжними організаціями Хмельницького.

Меморандум має стати підґрунтям плідної роботи учнів, студентів та молодіжних організацій. У перспективі така співпраця повинна зробити молодіжний рух міста систематичним та прогресивним.

" " " "