Тролейбуси – по 3,50, маршрутні таксі – по 6 гривень.

986

У Хмельницькому планують збільшити вартість проїзду в громадському транспорті. Із таким проханням до мерії звернулися самі перевізники ще на початку року. Оптимальним тарифом за свої послуги власники маршрутних таксі вважають мінімум шість гривень. Дещо меншу вартість квитка пропонують  у тролейбусах – 3 гривні 50 копійок. І поки у Хмельницькій  міській раді мізкують – чи обґрунтовані такі тарифи,  наші журналісти дізнавалися – чи готові хмельничани платити більше?

Тролейбуси по 3, 50, маршрутки – по 6 гривень. Такі тарифи пропонують хмельницькі перевізники для містян. Головним аргументом вкотре називають вартість пального, яке із кожним місяцем зростає.  Щоправда, жителі міста можуть сплачувати і менше, якщо у громадському транспорті запрацює автоматизована система обліку оплати. Тоді пропонується за один проїзд в тролейбусі сплачувати 3 гривні, а за маршрутку – 5 гривень. І поки в мерії думають над новим тарифом, ми запитали у містян чи готові вони платити більше?

Отож, хмельничани не планують  сплачувати більше. Кажуть, не на вартість потрібно нині звертати увагу, а на якість послуг. Останні, на їхню думку, не відповідають і діючим тарифам.

" " " "