Троє загиблих і четверо травмованих на Хмельниччині: статистика ДТП за вихідні

Поліція звертає увагу, що через туманну погоду нещасних випадків на дорогах стало більше

1260

Крім резонансної ДТП, що забрала недільного ранку три людських  життя, цими вихідними в області трапилось ще дві аварії з потерпілими, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Одна ДТП сталася вранці у суботу, 26 жовтня, неподалік від села Кульчіївці Кам’янець-Подільського району. Там зіткнулися “БМВ”, яким керував 33-річний місцевий житель, та “Део Ланос”, за кермом якого був 50-річний кам’янчанин. В результаті, водій “Ланоса” одержав відкритий перелом лівої ноги, а його 63-річний пасажир – струс мозку та забої м’яких тканин обличчя. Обох потерпілих відправили у Кам’янець-Подільську міську лікарню.

Читайте також: Пошуки грибника у Дунаєвецькому районі: ніч, ліс і стривожена донька

Ввечері того ж дня ще одна ДТП сталась у Теофіпольському районі. На дорозі поблизу села Ільківці  33-річний водій “Москвича” не зміг впоратись із керуванням і влетів у кювет. В результаті, його 41-річний пасажир отримав перелом правої ключиці. У лікарні травмованому надали першу допомогу, і він відправився додому.

Тим часом, поліція ще раз застерігає водіїв, які полюбляють їздити на високій швидкості. Адже через туманну погоду видимість на трасах обмежена, і любителі швидкої  їзди наражають на небезпеку себе та інших.

" " " "