Тисячну маскувальну сітку передали з Хмельницького на фронт волонтери

269

Маскувальні сітки у Хмельницькому, як і в багатьох інших містах не лише Хмельниччини, а й усієї України, плетуть не перший рік. Про їх важливість волонтери розповідали вже не раз. Проте охочих долучитися до цієї справи стає дедалі менше. А сітки на фронті потрібні постійно.

Благодійний фонд «Мир та Відродження» у Хмельницькому організував один з найбільших в Україні центів плетіння маскувальних сіток ще на початку повномасштабного вторгнення, 1 березня 2022 року. Днями на фронт передали ювілейну, тисячну сітку. А загалом об’єм переданих ЗСУ сіток становить 39 000 квадратних метрів.

Разом з тим, кажуть у Благодійному фонді, наразі відчувається гостра потреба у робочих руках. Люди потрібні завжди, адже маскувальні сітки, які теж рятують життя військовим на полі бою, як і багато іншого під час війни, швидко стають непридатними для використання.

Військові дуже потребують сіток для того, щоб приховати техніку від ворога! У нас комфортні умови навіть коли немає світла. Є два 3-літрові термоси для того, щоб зігрітись чаєм, печиво, а також світлодіодні стрічки, які працюють від акумуляторів, – наголошують у БФ “Мир та Відродження”.

Якщо ви хочете допомогти фронту, але не знаєте як, долучайтеся. Приміщення для плетіння сіток облаштоване у спорткомплексі Хмельницького національного університету (вул. Інститутська, 8/2). Плетуть там сітки з протягом всього тижня з 8.00 до 19.00.

" " " "