У банку Хмельницького ретельно оберігали пломби на порожньому мішку

Хмельницька прокуратура запідозрила колишнього керівника банківського відділення у привласненні коштів клієнта

1406

В обласному центрі  екс-керівникові банківського відділення оголосили про підозру в незаконному привласненні 20 тисяч доларів, котрі один з його клієнтів довірив йому на зберігання.

Екс-керівнику  одного з банківських відділень у Хмельницькому, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, оголосили про підозру в незаконному привласненні чужого майна. Посадовця підозрюють у тому, що він привласнив чималу суму коштів, а саме – 20 тисяч доларів, свого клієнта, який довірив йому їх на зберігання.  На той час підозрюваний очолював банківське відділення усього два місяці, повідомляє перс-служба обласної прокуратури.

Читайте також: “Напарфумилася” на 4 роки: на Хмельниччині жінку засудили за крадіжку парфумів

Відсутність цих грошей  була виявлена аж через 2 роки після укладання договору між клієнтом і банком.  Працівники банку відкрили опломбований мішок, в якому вони мали зберігатися, і очі в них округлилися, як монети:  в опломбованому мішку було порожньо.

Зараз сторона обвинувачення вживає комплекс заходів, що спрямовані на завершення досудового розслідування, та вирішує ряд питань, пов’язаних з обранням підозрюваному запобіжного заходу.

" " " "