Жителю Хмельниччини лайка обійшлася зламаними кістками і струсом мозку

Кривдник потерпілого одержав рік умовно

1197

Шепетівський міськрайонний суд розглянув справу, в якій жителя району звинувачували у завданні тілесних ушкоджень середньої важкості своєму знайомому, йдеться у повідомленні прес-служби Хмельницького апеляційного суду.

Історія ця трапилась 16 жовтня минулого року у селі Судилків Шепетівського району. 22-річний молодик зустрівся біля сільського магазину із двома своїми знайомими. Слово за словом, молоді люди почали сперечатися, а згодом справа дійшла й до кулаків.

Молодик кілька разів ударив свого опонента кулаком в обличчя. Приклався досить міцно, бо в результаті той опинився в лікарні зі зламаними кістками лицьової частини черепа та струсом мозку.

Читайте також: На Хмельниччині засудили парубка, що ледь не убив літню жінку за пів тисячі гривень

На суді кривдник пояснив, що вдався до такої агресії через те, що потерпілий начебто облаяв його нецензурно. І він, замість того, аби відповісти на його триповерхову своєю лайкою у чотири поверхи, не стримався та вдарив опонента.

Зваживши всі “за” і “проти”, суд призначив розбишаці покарання у вигляді одного року позбавлення волі. Однак від реального покарання його звільнено з іспитовим строком- також однорічним. Крім того, кривдник має сплатити потерпілому 25 тисяч гривень моральної шкоди, 819 – майнової та 8 тисяч гривень витрат на правову допомогу.

Одне слово, недешево парубку обійшлася його нестриманість.

" " " "