У Чемерівцях чоловік примудрився двічі за місяць обікрасти дитячий садок

У Чемеровецькому районному суді винесли вирок чоловікові, котрий за один місяць двічі обікрав один і той самий дитячий навчальний заклад

922

У Чемеровецькому районному суді відбулося  слухання у справі 27-річного мешканця Віньковецького району, якого підозрювали у вчинені крадіжки в дитячому садочку. Зловмисника остаточно визнали винним і засудили його до 5 років і одного місяця позбавлення волі, розповідає TV7+ з посиланням на прес-службу Хмельницького апеляційного суду.

У прес-службі також зазначили, що обвинувачуваний раніше вже був судимий за подібні майнові злочини і вчинив їх знову.

Читайте також: Дитяче злочинне угруповання на Хмельниччині: суд ухвалив вироки

Під час слухання було розглянуто два випадки крадіжки майна в ДНЗ, на яких було впіймано зловмисника. Перша трапилася в ніч на 3 серпня. За допомогою ножа підсудний пробрався у приміщення дитячого садочка через металопластикове вікно. В результаті він виніс звідти ноутбук та 377 гривень, які він поцупив у кабінеті завідувачки. Та цього йому здалося мало і згодом, в ніч на 25 серпня, він повернувся на минуле місце злочину та здійснив ще одну крадіжку. Причому знову   йому на око потрапила та сама шухляда завідувачки ДНЗ. Цього разу грабіжнику поталанило винести дещо більшу готівку – 1 тисячу гривень. А от з технікою вдруге не пощастило.

Як би там не було, але крадія впіймали та засудили. Щоправда вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений в апеляційному суді.

" " " "