У Молодіжному центрі презентували освітній проєкт «Моє місто»

930

 Вже вдруге у Хмельницькому презентують освітній проєкт «Моє місто». Молодь з різних навчальних закладів знайомлять із роботою структур органу місцевого самоврядування. Проєкт носить системний характер, тому такі зустрічі відбуватимуть й надалі. 

 Освітній проєкт «Моє місто» презентували у Хмельницькому. Це вже друга така зустріч із місцевою молоддю.В ході проєкту представники міської ради та різноманітних структур будуть зустрічатись із молоддю та розповідати про свою діяльність. Інформація буде корисною як для учнів, так і для студентів в майбутньому.

 Школярам розповіли про специфіку роботи ЦНАПу – які послуги він надає, та з якими питаннями звертаються до нього люди. Також учням презентували електронні сервіси, які впроваджені міською радою та продемонстрували можливості порталу MYCITY.  

 Розповіли про свою роботи і представники Хмельницького рибоохронного патруля.

 Про свою роботу та правила тихого полювання рибоохоронний патруль розповів не дарма. Адже в майбутньому у Хмельницькому планують проводити змагання зі спортивної ловлі риби.

 В майбутньому до проєкту залучатимуть й інші структури, аби Хмельницький для хмельничан става відкритішим та комфортнішим.

 

" " " "