У Чемерівцях районна лікарня припиняє прийом пацієнтів

Хворих із Чемеровецького району прийматимуть лікарні у Кам'янці-Подільському і Городку

4947

У Чемерівцях закривають центральну районну лікарню. Таку звістку сьогодні оприлюднила на брифінгу заступниця голови Хмельницької ОДА Оксана Ситницька.

До такого, крайнього, заходу влада була змушена вдатися через спалах коронавірусу в Чемеровецькому районі. Причому 8 із 10 хворих на COVID-19, виявлених у Чемеровецькому районі, належать до персоналу районної лікарні.

Через це лікарня припиняє прийом нових пацієнтів. А тих, що є, усіх перевірять на коронавірус. Крім того, уже взяли проби для ПЛР-дослідження в усього персоналу медичного закладу.

Замість Чемеровецької ЦРЛ хворих із Чемеровецького району прийматимуть у Городоцькій ЦРЛ, а також у Кам’янець-Подільській міській лікарні.

Читайте також: У Хмельницькому закривають усе: коронавірус зробив нам мовчазний Великдень

Тим часом, Чемеровецькі медики, в яких вже виявили коронавірус,  проходять лікування. Четверо лікуються амбулаторно, перебуваючи дома на самоізоляції. Ще четверо перебувають у Хмельницькій інфекційній лікарні. Один із них – на апараті ШВЛ.

Крім того, у Чемерівцях на ці, пасхальні, вихідні припиняють роботу усі магазини. Всі об’єкти торгівлі будуть зачинені з п’ятниці, 17 квітня, до понеділка, 20, включно. Магазині відкриються аж у вівторок.

" " " "