У Чемерівцях злодій обікрав не бідну квартиру, однак відразу й упіймався

Для 30-річного чоловіка це вже буде не перша судимість

1103

Крадіжку було скоєно 30 листопада у райцентрі Чемерівці. Віджавши раму металопластикового вікна, крадій акуратненько проник у помешкання та вигріб звідти усе, що там погано лежало. Як з’ясувалося згодом, там “погано лежали” гроші та ювелірні вироби. Загальна вартість викраденого  чимала – понад 178 тисяч гривень.

Проте поживитися вкраденим злодюжці не вдалося. Його впіймали на гарячому. Крадієм виявився 30-річний чоловік, який проживає у Кам’янці-Подільському та вже мав судимості за крадіжки.

Читайте також: Нелюди: на Хмельниччині, на очах у своєї дитини, двоногий знову познущався над собакою

Зважаючи на кримінальне минуле злодія, слідчі подали клопотання про те, щоб узяти його під варту. Водночас і сам підозрюваний, і його адвокат наполягали на тому, щоб йому пом’якшити запобіжний захід. Мовляв, чоловік проживає в сім’ї, піклується про жінку, з якою живе та її неповнолітню дитину. Він і справді проживає в сім’ї, та, як з’ясувалося, злодій ніде не працює   не навчається, і, крім того, проживає  у Кам’янці-Подільському без  реєстрації.  Та й взагалі незрозуміло, за який рахунок він живе.

Тому суд вирішив на період слідства все-таки  узяти його під варту. Якщо згодом його визнають винним у скоєному злочині, то крадія можуть відправити за грати на строк до 6 років.

" " " "